Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
2 Posty
lucas33 Kruszyna
(lucas33)
Wiking
Pozytywnie wspominam wyjazdy z biurem Covebo (www.covebo.pl). Mieliśmy wygodne zakwaterowanie w bungalow, gdzie była nas szóstka, i powiem że nie czuło się tłoku. Bungalow był na tyle przestronny, że nikt sobie w paradę nie wchodził. Jeśli dobrze pamiętam to za nocleg nam potrącali jakoś 100 euro tygodniowo, więc nie jest źle pod tym względem. Ja pracowałem różnie, najpierw na produkcji, potem przy rozładunku, a ostatnio to przy ziemniakach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
lucas33 napisał:
Pozytywnie wspominam wyjazdy z biurem Covebo (www.covebo.pl). Mieliśmy wygodne zakwaterowanie w bungalow, gdzie była nas szóstka, i powiem że nie czuło się tłoku. Bungalow był na tyle przestronny, że nikt sobie w paradę nie wchodził. Jeśli dobrze pamiętam to za nocleg nam potrącali jakoś 100 euro tygodniowo, więc nie jest źle pod tym względem. Ja pracowałem różnie, najpierw na produkcji, potem przy rozładunku, a ostatnio to przy ziemniakach. 100 euro za osobę czy za cały kemping?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
amd
(amd)
Wiking
cały kemping? Na jkim swiecie ty zyjesz debilu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok